Sommerudsalg! Spar op til 70% - Klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Fri fragt

(EN) Levenhuk Rainbow 50L Moonstone Microscope - Mikroskop


Pris: 1.264,95 DKK
På lager
Leveringstid 3-7 dage
Fri fragt

Specifikationer for (EN) Levenhuk Rainbow 50L Moonstone Microscope - Mikroskop

Levenhuk Rainbow 50L Mikroskop er en fantastisk gave til alle, der er interesserede i biologi og videnskab. Instrumentet tillader observation og studie af velkendte objekter i vores omgivende miljø under 40x, 80x, 100x, 200x, 400x og endda 800x forstørrelse! Med dette mikroskop kan du finde ud af, hvordan planter, dyr og mennesker er struktureret, tage et kig på, hvordan mikroskopiske organismer, normalt skjult for os, lever i deres eget mikrounivers, og selvfølgelig udføre en række spændende eksperimenter. Kittet inkluderer alt, hvad en nybegynderforsker måtte have brug for - i kassen finder du forberedte mikroskoppræparater til at observere med det samme samt værktøjer, der tillader dig at lave dine egne præparater.

Seks niveauer af forstørrelse
Mikroskopet leveres med tre objektiver og en ekstra Barlow-linse, der fordobler forstørrelsen af hvert brugt objektiv. Mikroskopet tillader dig at observere prøver under 40x, 80x, 100x, 200x, 400x og endda 800x forstørrelse lige ud af kassen!

Optikken er lavet af kvalitetsglas, der er meget transparent. For bedre lysgennemgang er linserne dækket med multilagsbelægning, hvilket gør de producerede billeder klare og skarpe.

Lyse LED-belysninger
Mikroskopet er udstyret med to indbyggede LED-belysninger. Lavere belysning bruges ved observation af transparente prøver. Med bundlys tændt kan du finde liv i en dråbe akvarievand eller analysere den cellulære struktur af forskellige planter. Toplys er påkrævet til observation af uigennemsigtige objekter - for eksempel kan du undersøge strukturen af en lille stens overflade eller bemærke mikroskopiske ridser, der er usynlige for det blotte øje på metaloverflader. Med to belysninger har du også mulighed for at observere halvtransparente prøver - bare tænd både top- og bundlys. Belysningsstyrken kan justeres, så du nemt kan ændre den, hvis det er nødvendigt.

Brugervenlighed
Mikroskopets krop er lavet af kvalitetsplast, derfor er instrumentet let og holdbart på samme tid. Hovedet er hældt ved 45°, så du kan observere fra en mere behagelig position. Det er også drejeligt 360° omkring sin akse, hvilket er særligt praktisk under gruppeobservationer - hovedet kan let drejes til den næste deltager for at observere. Til strøm kan du bruge enten en stikkontakt eller batterier.

Advarsel:
Se venligst i specifikationstabellen efter den korrekte netspænding og forsøg aldrig at tilslutte en 110V-enhed til en 220V-stikkontakt og omvendt uden at bruge en converter. Husk, at netspændingen i USA og Canada er 110V og 220-240V i de fleste europæiske lande.

Spændende eksperimenter med mikroskopet
Mikroskopet leveres med et eksperimentkit, der tillader dig at udføre en række spændende eksperimenter med mikroskopet. Kittet inkluderer forberedte prøver til at prøve dit nye mikroskop med det samme samt instrumenter til at lave dine egne prøver. En nyttig brugervejledning, der også leveres i kittet, inkluderer hjælpsom information om mikroskopkonstruktion, tips til at arbejde med det og en beskrivelse af interessante eksperimenter.

Etui til opbevaring og transport
Mikroskopet leveres i et pålideligt og praktisk plastetui. Etuiet gør det sikkert og nemt at opbevare og transportere instrumentet - du kan være sikker på, at mikroskopet er beskyttet mod støv og stød.

Funktioner:
- Biologisk mikroskop med 40-800x forstørrelse
- 2x Barlow-linse inkluderet
- Tilgængelig i fem lyse farver
- Robust og let plastkrop
- Øvre og nedre LED-belysningssystemer
- Eksperimentkit inkluderet
- Leveres med et praktisk plastetui

Kittet inkluderer:
- Mikroskop
- Objektiver: 4x, 10x og 40xs
- Okular: WF10x
- 2x Barlow-linse
- Scene med klemmer
- Diaphragma-skive
- Kondensator
- Indbygget øvre og nedre LED-belysning
- AC-adapter
- Plastetui
- Levenhuk K50 eksperimentkit
- Brugervejledning og livstidsgaranti

Levenhuk K50 eksperimentkit inkluderer:
- 'Attractive Microscope. Scrutinizing the Microcosm' brugervejledning
- Pinsetter
- Rugemaskine til Artemia (brineshrimp eller hav-aber)
- Mikrotom
- Kolbe med gær
- Kolbe med pitch
- Kolbe med havsalt
- Kolbe med brineshrimp
- 5 klar-til-brug prøver
- 5 blanke præparater
- Dråber
- Støvcover

Nogle ting du kan se under et mikroskop:
- Geraniumblad-epidermis
- Cyclops
- Euglena
- Regnorm
- Daphnia

Levenhuk Rainbow 50L Mikroskop er kompatibelt med Levenhuk digitale kameraer (købes separat). Levenhuk-kameraer installeres i okularrøret i stedet for et okular.

Sammenligningstabel for Levenhuk Rainbow-mikroskoper.
Levenhuk Rainbow 2L Orange Mikroskop Levenhuk Rainbow 2L PLUS Orange Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L Orange Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS Orange Mikroskop
Type biologisk biologisk biologisk biologisk
Hoved monokulær, hældt 45° monokulær, roterbar 360°, hældt 45° monokulær, roterbar 360°, hældt 45° monokulær, roterbar 360°, hældt 45°
Kropsmateriale plastik metal plastik metal
Forstørrelse, x 40-400 64-640 40-800 64-1280
Optisk materiale optisk glas optisk glas optisk glas optisk glas
Øjenstykker WF10x WF16x WF10x WF16x
Objektiver 4x, 10x, 40x 4x, 10x, 40x 4x, 10x, 40x 4x, 10x, 40x
Barlow-linse nej nej 2x 2x
Drejelig næsestykker 3 objektiver 3 objektiver 3 objektiver 3 objektiver
Øjenstykkets diameter, mm 23,2 23,2 23,2 23,2
Scene, mm 90x90, med klips 90x90, med klips 90x90, med klips 90x90, med klips
Scenebevægelsesområde, ved brug af fokuseringsmekanisme, mm 0-15, lodret 0-8, lodret 0-11, lodret 0-11, lodret
Fokus groft groft groft groft
Condenser NA 0,65, diaphragm disk (6 åbninger) NA 0,65, diaphragm disk (6 åbninger) NA 0,65, diaphragm disk (6 åbninger) NA 0,65, diaphragm disk (6 åbninger)
Belysning øvre og nedre LED-belysning med justerbar lysstyrke øvre og nedre LED-belysning med justerbar lysstyrke øvre og nedre LED-belysning med justerbar lysstyrke øvre og nedre LED-belysning med justerbar lysstyrke
Strømforsyning AC-adapter eller 3 AA-batterier AC-adapter eller 3 AA-batterier AC-adapter eller 2 AA-batterier AC-adapter eller 2 AA-batterier
Kasse nej nej plastik plastik
Levenhuk K50 Experiment Kit* ja ja ja ja

* Bemærk venligst, at Levenhuk K50 Experiment Kit leveres uden individuel emballage.
SKU69071
EAN5905555007120
BrandLevenhuk
VaretypeMikroskop
Brand -> VaretypeLevenhuk -> Mikroskop
Varetype -> BrandMikroskop -> Levenhuk

Andre kiggede også på

Har du spørgsmål til varen?