OUTLET! Spar op til 50% - Klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Fri fragt

Levenhuk Magus Lum 400 Fluorescence Microscope - Mikroskop


Pris: 37.760,95 DKK
På lager
Leveringstid 3-7 dage
Fri fragt

Specifikationer for Levenhuk Magus Lum 400 Fluorescence Microscope - Mikroskop

Mikroskopet er designet til at studere prøver ved hjælp af fluorescensmikroskopi-teknikken i reflekteret lys og brightfield-teknikken i transmitteret lys. Det ekstra udstyr tillader mørkefelt, polarisering og fasekontrastmikroskopi. Fluorescensmikroskopi er baseret på evnen hos nogle stoffer til at lyse, når de udsættes for lys fra en bestemt del af spektret. Prøverne udsættes for usynligt kortbølget ultraviolet lys eller violet, blåt og grønt lys. Bølgelængden af det udsendte lys vil være længere end bølgelængden af det eksitationslys. Prøven lyser blåt, cyan, grøn-gul eller rødt lys, hhv. Nogle prøver lyser af sig selv, mens andre lyser efter behandling med fluorokromer. Det fluorescerende mikroskop bruges til at studere patogener for tuberkulose, klamydia, rabies, herpes og andre sygdomme. Mikroskopet kan også bruges til DNA- og kromosomanalyse, knoglemarv og blodudstrygninger, retsmedicinsk og farmakologisk undersøgelse, veterinærkontrolstudier og sanitære og epidemiologiske inspektioner.

Mikroskophoved

Trinokulært hoved med uendeligt korrekte optik. Øjestykkerørene kan rotere 360°. Brugeren kan justere øjenafstanden på øjestykket for at passe til deres højde. Det digitale kamera er monteret i den trinokulære tube.

Drejeligt næsestykke

Fem objektiver. En fri plads bruges til at centrere det reflekterede lyskilde. Et ekstra objektiv kan også installeres i den frie plads for at opnå ekstra forstørrelse. Det drejelige næsestykke med objektiver er orienteret mod interiøret - brugeren kan se objektivet indsat i den optiske vej, og pladsen over scenen er fri.

Objektiver

Uendeligt plan akromatiske objektiver og uendeligt plan fluoritobjektiver. Standardkonfigurationen inkluderer 4x, 10x og 100x objektiver til brightfield-mikroskopi og et 40x objektiv til fluorescensmikroskopi.

Fokuseringsmekanisme

Coaksiale grov- og finfokuseringsknapper er placeret ved basen af mikroskopet på begge sider. Brugeren kan placere hænderne på bordet og tage en afslappet stilling under observation. Fokuseringsjusteringen er glat og ubesværet. Til højre er der en grov fokuseringslåseknap til hurtige justeringer efter skift af prøven. Til venstre er der en grov spændingsjusteringsring til yderligere justering.

Scene

Scenen har ikke en X-akse positioneringsstativ, hvilket sikrer ergonomisk betjening. Den mekaniske scene med bælte-drevet mekanisme tillader glat bevægelse af objektet. Objektholderen er fastgjort med to skruer og kan fjernes for nem betjening. Til reflekteret lysobservationer skal der placeres en sort sceneplade på scenen for at fjerne spredt lys.

Reflekteret lys illuminator

Fluorescens eksitationskilden er en 100W kviksølvslampe. Den er ekstremt lys og har et bredt spektrum af bølgelængder. Kviksølvlampen har diskrete toppe, der tillader dig at arbejde med mange fluorokromer. Den reflekterede lys illuminator indeholder fire eksitationsfiltre: ultraviolet (UV), violet (V), blå (B) og grøn (G). Kviksølvlampen er placeret i lampehuset og kan centreres i tre planer. Varmestrålingen ledes væk fra lampehuset, så lampen ikke overophedes. Der er en montering, der tillader sikker og hurtig lampeskift.

K�¶hler-illumination i reflekteret og transmitteret lys

Opsætning af KÃ?¶hler-illumination forbedrer billedkvaliteten af en prøve. Med sådan belysning kan du opnå maksimal opløsning på hvert objektiv og ensartet belysning af synsfeltet uden mørkning i kanterne. Studieobjektet er i skarp fokus, og billedartefakter fjernes.

Kondensor

Kondensoren har en plads til en mørkefelt-slider eller en fasekontrast-slider. Brugen af slider sparer tid ved skift mellem mikroskopi-teknikker i transmitteret lys.

Transmitteret lyskilde

Den transmitterede lys illuminator har en 30W halogenpære. Halogenpærer udsender lys med en farvetemperatur, der tillader behageligt arbejde. Den 30W pære er lys nok til at observere med 4x til 100x forstørrelsesobjektiver.

Tilbehør

Der er en række tilbehør designet til mikroskopet. Valgfrie objektiver giver ekstra forstørrelse. Det valgfrie 10x/0,35 fluoritobjektiv bruges til at fange et billede af en prøve med en opløsning på 0,5?m over et stort synsfelt. Øjestykker, der udvider mikroskopets forstørrelsesområde. Valgfrie øjestykker hjælper dig med at maksimere potentialet for det objektiv, du bruger mest. En fasekontrastenhed, en mørkefeltkondenser og en polariseringsenhed tilbyder flere mikroskopi-teknikker, så du kan studere prøver, der er usynlige i brightfield eller fluorescerende lys. Et digitalt kamera, der udskriver mikroskopbilledet på en skærm og gemmer filer sammen med software, der tager realtidsmålinger af prøver. En kalibreringsskyde til måling af objekter, der kan kombineres med et øjestykke med en skala eller kamera-software.

Nøglefunktioner:

 • Studie af prøver, der udsender fluorescens, når de udsættes for eksitationslys
 • Mikroskopi-teknikker: fluorescens i reflekteret lys, brightfield i transmitteret lys
 • Trinokulært hoved med justerbar øjenafstand og en vertikal tube til montering af et digitalt kamera
 • Reflekteret lys illuminator: 100W kviksølvslampe med et bredt bølgelængdespektrum
 • Fluorescensfiltre: ultraviolet (UV), violet (V), blå (B), grøn (G)
 • Transmitteret lys illuminator: 30W halogenpære, der giver lyst naturligt lys
 • KÃ?¶hler-illumination i reflekteret og transmitteret lys
 • Enkel scene uden positioneringsstativ i X-aksen
 • Bred vifte af kompatible valgfrie tilbehør

Sættet indeholder:

 • Base med strømindgang, transmitteret lyskilde og kondensor, fokuseringsmekanisme, scene og drejeligt næse
  MærkeMAGUS
  Garanti, år5
  EAN5905555018140
  Pakkestørrelse (LxBxH), cm45,2x30,2x96
  Forsendelsesvægt, kg16,5
  Hovedtrinokulær
  Drejeligt næsestykketil 5 objektiver
  Objektiveruendelighedsplan akromatisk og uendelighedsplan akromatisk, fluo: PL 4x/0,10 PL 10x/0,25 PL FL 40x/0,85 PL 100x/1,25 (olie) parfokal afstand: 45mm (*valgfrit: PL FL 10x/0,35 PL 60x/0,80 âË?ž/0,17)
  Arbejdsafstand, mm19,8 (4x) 5,0 (10x) 0,42 (FL 40x) 0,36 (100x) 2,37 (FL 10Ã?â?¦) 0,46 (60Ã?â?¦)
  Stage, mm180x150
  Stage bevægelsesområde, mm75/50
  KondensorAbbe kondensor, N.A. 1,25, centerjusterbar, højdejusterbar, justerbar blænde, en slids til en mørkefeltskyder og fasekontrastskyder, dovetail-montering
  Blændejusterbar blænde, justerbar irisfeltblænde
  Fokuskoaksial, grov fokusering (21mm, 39,8mm/cirkel, med en låseknap og spændingsjusteringsknap) og fin fokusering (0,002mm)
  Lysstyrkejusteringja
  Driftstemperaturområde,Ã?°C5 ââ?¬â? 35
  Samle- og installationsvanskelighedsniveaukompliceret
  Belysningsplaceringdobbelt
  Fluorescerende modulfiltre: ultraviolet (UV), violet (V), blå (B), grøn (G)
  Fluorescensfilter: filtertype, exciteringsbølgelængde/dichroic spejl/emissionsbølgelængdeultraviolet (UV), 320ââ?¬â??380nm/425 nm/435 nm violet (V), 380ââ?¬â??415nm/455nm/475nm blå (B), 450ââ?¬â??490nm/505nm/515nm grøn (G), 495ââ?¬â??555nm/585nm/595nm
  Lystypereflekteret lys: kviksølvlampe 100W transmitteret lys: 12V, 30W halogenpære
  Interpupillær afstand, mm48 ââ?¬â? 75
  Typebiologisk, lys/optisk
  DyseGemel hoved (Siedentopf, 360�° rotation)
  Forstørrelse, x40ââ?¬â??1000 grundlæggende (*valgfrit: 40ââ?¬â??1250/1500/2000/2500)
  Okularrør diameter, mm30
  Okularer10Ã?â?¦/22mm, øjeafstand: 10mm (*valgfrit: 10x/22mm med skala, 12,5x/14 15x/15 20x/12 25x/9)
  Stage funktionertov-akse mekanisk scene, uden en positioneringsstativ
  Belysninghalogen, fluorescerende
  StrømforsyningAC-netværk, 85ââ?¬â??265V, 50/60Hz
  Mulighed for tilslutning af ekstra udstyrfasekontrastenhed (kondensor og objektiver), mørkefeltskondensor (tør eller olie), polariseringsenheder (polarisator og analyzer), mørkefeltskyder
  Brugerniveauerfarne brugere, professionelle
  Anvendelselaboratorium/medicinsk
  Forskningsmetodelyst felt, fluorescens
  Taske/etui/taske i sætstøvcover  SKU82904
  EAN5905555018140
  BrandLevenhuk
  VaretypeMikroskop
  Brand -> VaretypeLevenhuk -> Mikroskop
  Varetype -> BrandMikroskop -> Levenhuk

Andre kiggede også på

Har du spørgsmål til varen?