OUTLET! Spar op til 50% - Klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Fri fragt

Levenhuk Magus Pol 800 Polarizing Microscope - Mikroskop


Pris: 27.691,95 DKK
På lager
Leveringstid 3-7 dage
Fri fragt

Specifikationer for Levenhuk Magus Pol 800 Polarizing Microscope - Mikroskop

Mikroskopet er designet til at studere anisotrope geologiske, biologiske og polymerprøver i polariseret og transmitteret lys. Et polariserende mikroskop bruger birefringensen af en anisotrop prøve til at levere et billede. Planpolariseret lys, når det passerer gennem en anisotrop prøve, opdeles i to stråler og ændrer polarisationsplanet. Analysatoren bringer strålenes vibrationer ind i det samme plan og akse, hvilket får destruktiv og konstruktiv interferens til at forekomme mellem de to bølgefronte. Det lyse, højkontrastbillede ændrer farve, når scenen roterer. Dette mikroskop har strækningsfri objektiver. Den mellemliggende tube holder analysatoren og Bertrand-linsen og har en slids til kompensatorer. Mikroskopet bruges inden for krystallografi, petrografi, mineralogi, retsmedicin, medicin og andre videnskabelige områder.

Mikroskophovedet

Trinokulært hoved med uendeligt plan akromatiske objektiver. Digitale billedfangstenheder er monteret i trinokulærrøret. Knappen til valg af øjenstykket/kameraets lysvej giver dig mulighed for at dirigere lysstrålen til enten det digitale kamera eller øjenstykkerørene. Diopterjusteringen er på venstre rør.

Drejelig revolver

Fem objektiver. Et ekstra objektiv kan også installeres i en ledig slids for at opnå ekstra forstørrelse. Designet af den drejelige revolver ("væk fra observatøren") frigør plads foran scenen, så brugeren kan se objektivet indsat i den optiske vej. De drejelige revolver-slots er centreret for at justere objektivets og mikroskopets optiske akse.

Objektiver

Uendeligt plan akromatiske objektiver er designet specielt til polariseret lysobservationer: De strækningsfri optikker sikrer, at birefringensen kommer fra prøven og ikke fra de optiske elementer. Designet til brug med dækskiver på 0,17 mm tykkelse.

Fokuseringsmekanisme

Koaksiale grov- og finfokuseringsknapper findes i bunden af stativet på begge sider. Brugeren kan placere hænderne på bordet og indtage en afslappet stilling under observation. Fokuseringsjusteringen er glat og ubesværet. Designet af fokuseringsmekanismen muliggør hurtig mikroskopjustering efter ændring af studieobjektet. Til dette formål er der en grov fokuseringslåseknob placeret på højre side. Den grove spænding kan justeres ved at dreje ringen på venstre side.

Scene

Scenen roterer 360° for at se farveændringen af prøven, når polarisatoren og analysatoren er i krydsretning. Scenen har en gradation af rotationsvinklen. Med vernierskalaen foretages målinger med en nøjagtighed på 0,1°. Scenen kan centreres med to skruer, da analysen af et anisotropt objekt i polariseret lys kræver præcis justering af scenens rotationsakse med mikroskopets optiske akse.

Lyskilde

Halogenpærer udsender lys med en farvetemperatur, der tillader behageligt arbejde. Den 30W pære er lys nok til at observere med 4x til 100x forstørrelsesobjektiver, der bruges til lysfelt- og polariseret lysmikroskopi.

Transmitteret lysbelysning

Köhler-illumination: justerbart feltblænde centreret og højdejusterbar Abbe-kondensor med justerbart aperturblænde og svingbar hjælpelinse. NA = 1,25. Polariseratoren kan roteres 0-360°, med fire rotationsvinkler på 0°, 90°, 180°, 270° mærker på skalaen. Analysatoren roterer 90°, og vernierskalaen på analysatoren giver en nøjagtig vinkelmåling.

Köhler-illumination

Köhler-illuminationopsætningen forbedrer billedkvaliteten af en prøve. Med sådan belysning kan du opnå maksimal opløsning på hvert objektiv og ensartet belysning af synsfeltet uden mørkning i kanterne. Studieobjektet er i skarp fokus, og billedartefakter fjernes.

Studie af prøver i polariseret lys

Den mellemliggende tube holder analysatoren og Bertrand-linsen og har en slids til kompensatorer. Analysatoren indsættes i lysvejen for at observere objekter i polariseret lys. Når polarisatoren og analysatoren roterer, ændres polarisationsvinklen. Du kan opnå en indbyrdes vinkelret position ved at indstille begge filtre til "0" position. Når mikroskopstativet roteres, afspejler prøvens overflade lyset forskelligt afhængigt af polarisationsvinklen. Bertrand-linsen bruges til conoscopiske studier. Kompensatorerne er designet til at forbedre kontrasten af prøver med svag birefringens.

Tilbehør

Der er en række tilbehør designet specielt til dette mikroskop. Yderligere objektiver kan bruges til at studere objekter op til 0,22 µm. Øjenstykker udvider mikroskopets forstørrelsesområde. Yderligere øjenstykker vil hjælpe dig med at udnytte det fulde potentiale af et objektiv, der bruges oftere. Et digitalt kamera, der outputter mikroskopbilledet på en skærm, gemmer filer og har software, der tager realtidsmålinger af prøver. En kalibreringsskive til måling af objekter, der kan kombineres med et øjenstykker med en skala eller kameraprogrammet.

Vigtige funktioner:

- Studie af anisotrope prøver i polariseret og transmitteret lys
- Kraftig 30W halogen transmitteret lyskilde, der giver klart naturligt lys
- Bertrand-linse til conoscopy og orthoscopy, kompensatorer og Köhler-illumination
- Trinokulært hoved med et trinokulærrør til montering af et digitalt kamera 100:0 og 0:100 strålesplitning
- Plan akromatiske strækningsfri objektiver eliminerer falske optiske effekter
- Praktisk justering af drejelige revolver-slots og scene
- Roterbar rund scene med vernierskala til præcis vinkelmåling
- Bredt udvalg af valgfrit tilbehør

Sættet inkluderer:

- Base med en strømindgang, transmitteret lyskilde og kondensor, fokuseringsmekanisme, scene og drejelig revolver
- Trinokulært hoved
- Mellemliggende tube med Bertrand-linse, en analysator og en kompensator-slids
- Uendeligt plan akromatisk objektiv: PL 4x/0,10 WD 21 mm
- Uendeligt plan akromatisk objektiv: PL 10x/0,25 WD 5,0 mm
- Uendeligt plan akromatisk objektiv: PL 40x/0,65 (fjederbelastet) WD 0,66 mm
- Uendeligt plan akromatisk objektiv: PL 60x/0,80 (fjederbelastet) WD 0,46 mm
- Øjenstykker 10x/22 mm med lang øjenafstand (2 stk.)
- 10x/22 mm øjenstykker med en skala. Skalaværdi: 0,1 mm
- C-monteringsadapter 1x
- Unbrakonøgle
MærkeMAGUS
Garanti, år5
EAN5905555018508
Pakkestørrelse (LxBxH), cm43,1x27,1x63
Forsendelsesvægt, kg14,5
Hovedtrinokulær
Objektiveruendelige plan akromatiske, strålingsfri: PL 4x/0,10 PL 10x/0,25 PL 40x/0,65 PL 60x/0,80 (*valgfri: PL 5x/0,12 PL 20x/0,4 PL 100x/1,25 (olie) PL 100x/0,8 (tør)) parfokal højde 45 mm, designet til arbejde med et 0,17 mm tykt dækglas
Roterende næsestykketil 5 objektiver, centrerende
Arbejdsafstand, mm21 (4x) 5,0 (10x) 0,66 (40x) 0,46 (60x) 26,1 (5x) 8,8 (20x) 0,36 (100x (olie)) 2,02 (100x (tør))
Interpupillær afstand, mm48 - 75
Stade, mmØ150
Okulardioptrisk justering, dioptre±5 (på den venstre tube)
KondensorAbbe kondensor NA 1,25 med justerbar blænde og et drejeligt objektiv
Blændejusterbar blænde, justerbar irisfeltblænde
Fokuskoaksial, grov fokusering (21 mm, 39,8 mm/cirkel, med en låsemøtrik og spændingsjusteringsknap) og fin fokusering (0,002 mm)
Lysstyrkejusteringja
Lystypehalogenlampe: 12V/30W
Driftstemperaturområde, °C5 - 35
Samle- og installationsvanskelighedsniveaukompliceret
Belysningsplaceringnederst
Okularrørdiameter, mm30
Typebiologisk, lys/optisk
DyseSiedentopf
Hovedhældningsvinkel30 °
Okularer10x/22mm, øjenafstand: 10mm 10x/22mm med en skala (*valgfri: 10x/22mm med korshår, 12,5x/14 15x/15 20x/12 25x/9)
Stadiefunktioner360 ° drejelig, centrerende, 1° gradueret rotationsvinkel en nonius skala til måling af vinkler med en nøjagtighed på 0,1°
Belysninghalogen
Strømforsyning220±22V, 50Hz, AC-netværk
Brugerniveauerfarne brugere, professionelle
Polarisatormed 0°, 90°, 180°, 270° mærker på skalaen 360° drejelig
Intermediærrørindbygget analyser med rotation 0-90° en nonius skala til måling af vinkler med en nøjagtighed på 0,1° Bertrand linse slot til installation af kompensatorer
Kompensator? kompensator ?/4 kompensator kvarts kile
Anvendelselaboratorie/medicinsk
Forskningsmetodelyst felt, polarisering
Taskeetui/taske i sætstøvhætteSKU82911
EAN5905555018508
BrandLevenhuk
VaretypeMikroskop
Brand -> VaretypeLevenhuk -> Mikroskop
Varetype -> BrandMikroskop -> Levenhuk

Andre kiggede også på

Har du spørgsmål til varen?