OUTLET! Spar op til 50% - klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Levenhuk Zeno Desk D17 Magnifier - Lup

Levenhuk Zeno Desk D17 Bordluppen er konstrueret til at kunne fastgøres på næsten alle overflader. Den er velegnet til brug i hjemmeværkstedet, køkkenet, hobbyrummet, kontoret eller servicecentret. Luppen har en fleksibel stativ, justerbar hældningsvinkel og et hængslet støvcover. Med to forskellige forstørrelser og 8 LED-lys er den perfekt til præcisionsarbejde. Sættet inkluderer også en rengøringsklud, strømkabel, brugervejledning og livstidsgaranti. Vær opmærksom på, at det er vigtigt at bruge den korrekte netspænding for at undgå skader.

Pris: 262,95 DKK Før: 297,95
På lager
Leveringstid 3-7 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Levenhuk Zeno Desk D17 Magnifier - Lup

Levenhuk Zeno Desk D17 Bordluppen har et interessant design, der gør det muligt at fastgøre den til næsten enhver overflade. Den kan placeres på et bord eller fastgøres til en hylde eller skabsdør ved hjælp af en klemme. Denne lup er meget praktisk i et hjemmeværksted, køkken eller hobbyrum, kontor eller servicecenter.

Luppen giver mulighed for at arbejde med et stort område og har to forskellige forstørrelser. Der er også en lyskilde ved siden af linsen, som består af 8 lyse LED-lys. Lysets lysstyrke kan justeres, og det drives af en AC-strømforsyning.

Linsen er monteret på en fleksibel stand, der gør det nemt at justere dens hældningsvinkel. For at beskytte linsen mod støv og snavs kan den dækkes med et hængslet støvcover.

Funktioner:
- Bifokal linse med forstørrelser på 2,3x og 6x
- LED-lys, der drives af en AC-strømforsyning
- Justerbar lysstyrke
- Klemme
- Hængslet støvcover

Sættet inkluderer:
- Lup
- Rengøringsklud
- Strømkabel
- Brugervejledning og livstidsgaranti

Advarsel:
Se venligst specifikationstabellen for at sikre korrekt netspænding, og forsøg aldrig at tilslutte en 110V-enhed til en 220V-stikkontakt eller omvendt uden brug af en konverter. Husk, at netspændingen i USA og Canada er 110V, mens de fleste europæiske lande har en netspænding på 220-240V.


MærkeLevenhuk, Inc., USA
Garanti, årlivstid
EAN5905555005799
Pakkestørrelse (LxBxH), cm21,5x19x12
Forsendelsesvægt, kg1,05
Linsetypebifokal
Optisk materialeoptisk polymerglas
Linsediameter (mål), mm108
Ekstra linsediameter, mm21
Diameterområde90mm og derover
Forstørrelse, x2,3
SKU74104
EAN5905555005799
BrandLevenhuk
VaretypeLup
Brand -> VaretypeLevenhuk -> Lup
Varetype -> BrandLup -> Levenhuk

Andre kiggede også på

Har du spørgsmål til varen?