OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Kameraadapter Acuter - Tilbehør til kikkerter

Ved hjælp af en kameraadapter, der er kompatibel med Acuter spottingscopes serie, er det let at forbinde dit DSLR-kamera direkte til kikkerten og opnå imponerende billeder.

Pris: 585,95 DKK
På lager
Leveringstid 2-4 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Kameraadapter Acuter - Tilbehør til kikkerter

Med en kameraadapter, der passer til Acuter spottingscopes serie, får du nu en enestående chance for at tage billeder af naturen og dyrelivet på en helt ny måde. Ved at koble dit DSLR kamera direkte på din Acuter NatureClose med adapteren, kan du nemt og hurtigt tage billeder med en høj kvalitet. Alt du behøver er en T2-ring, der passer til dit kameramærke, som kan købes separat.

Adapteren giver dig mulighed for at tage billeder af fugle, dyr og landskaber på afstand, som ellers ville være svært at komme tæt på. Du får en højere forstørrelse og samtidig bevare en høj billedkvalitet. Med adapteren kan du også tage billeder af stjerner og planeter, da Acuter NatureClose er kendt for sin høje lysstyrke og skarphed.

Hvis du er en ivrig naturfotograf eller astronomientusiast, er en kameraadapter til Acuter NatureClose et must-have tilbehør. Den er nem at bruge og giver dig mulighed for at tage fantastiske billeder af naturen og universet på en helt ny måde.


SKU40947
EAN1234567896444
BrandAcuter
VaretypeTilbehør til kikkerter
Brand -> VaretypeAcuter -> Tilbehør til kikkerter
Varetype -> BrandTilbehør til kikkerter -> Acuter

Har du spørgsmål til varen?